Panas350 Napisano 29 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2021 Witam. Ten Denon posiada dwa wyjścia HDMI. Posiadam TV Full HD oraz projektor z obsługujący 4K Za każdym razem gdy przechodzę pomiędzy tymi urządzeniami muszę konfigurować sygnał wychodzący na dane urządzenie. Czy jest możliwość zaprogramowania poszczególnych tych wyjść by jedno miało wyjście o parametrach dla TV a drugie dla Projektora ? Ktoś to robił? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 Cześć, Konfigurowałeś już TE opcje? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panas350 Napisano 30 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 Tak, za każdym razem jak przechodzę z oglądania TV na oglądanie przez projektor to w ustawieniach wyjścia na projektor włączam funkcje skalowania do 4K. Telewizor niestety tego formatu nie rozpoznaje i traktuje jako brak sygnału. Zatem ponowna zabawa powrotu do ustawień na Full HD. Zatem wychodziło by że ustawiony sygnał jest taki sam na obu wyjściach HDMI. I właśnie zastanawia mnie czy mogę jedno wyjście ustawić na TV a drugie z parametrami dla projektora. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 30 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2021 Tutaj opisywany był podobny przypadek. Przy rozwiązaniu problemu użytkownicy zastosowali HDFury Integral 2. Przeczytaj i sam oceń czy warto. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panas350 Napisano 10 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 Przeczytałem o tym HDFury, lecz to taki drogi półśrodek. Poddaje się i zamykam temat. Padło na wymianę TV Podziękowania dla Wszystkich ludzi dobrej woli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts