Primare i15 Prisma Napisano 5 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2022 Dobry wieczor, Chcialym podpiac swojego macbooka do wzmacniacza by przesylac muzyke w hi res. Czy potrzebuje jakis program czy moge wysylac bezposrednio z Qobuz'a i wystarczy dowolny kabel usb c -usb b. Moze polecicie jakas dobry kabel. dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szyperski Napisano 5 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2022 Najlepszy program na maca to Audirvana +, co do kabla to Chord albo tańszy Qed jak ma być dobrze . Jeśli chcesz ograniczyć koszty to nabył bym Dragonfly Red, który też zrobi robotę i przyzwoity kabel USB. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Primare i15 Prisma Napisano 6 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 Czesc, zainstalowalem sobie Audirvane ,gra bardzo ladnie ale mam duzy problem bo utwory badz albumy czasem nie chca odtwarzac. Widze ze utwor sie sciagal ale cisza ,nie chce odtwarzac. Nie wiem w czym problem. Lacze ma szybkie i z telefonu i tabletu dziala wszystko bezproblemowo. Moze masz jakas sugestie. Przepraszam za znaki interpunkcyjne ale nie mma pl znakow w pracy . dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szyperski Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 Witaj, na szybko nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy. Sprawdź może ustawienia dźwięku w macu. I może przejżyj ustawienia w Audirvanie. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts