nixon Napisano 26 stycznia 2022 Napisano 26 stycznia 2022 Cześć. Chciałem podpytać o Wasze domowe zestawy stereo.Większość z Was jest mocno doświadczonych jeśli chodzi o sprzęt. Pewnie też troszkę tych elementów mieliście okazję słuchać , sprawdzać , testować. Chciałem poznać Wasze zestawy do okolicy 25-30tyś złoty. Chodzi mi o zestawy, z których jesteście już zadowoleni na tyle ,że nie macie potrzeby szukać dalej Nie wiem czy tak się da bo zabawa wciąga ale jednak.... Bardziej poznał bym sprzęt ,który gra w większym salonie powiedzmy od 30 m w górę. Chodzi mi o opinie prywatnych użytkowników. Nawet jeśli sklepy chcą się wypowiedzieć to napiszcie czego używacie prywatnie Będę wdzięczny za wszelkie opinie.Z chęcią poczytam sobie na temat sprzętu , którego może w ogóle nie znam albo o nim nie myślałem . Teoretycznie znalazłem coś co mi odpowiada ale chyba jeszcze będę chciał się upewnić i odsłuchać coś dodatkowo. Wiem ,że da się lepiej ale brakuje znajomości i obeznania. Wracam do stereo po wielu latach a i tak nigdy nie miałem porządnego zestawu. Mam nadzieję ,że to się zmieni w najbliższym czasie. Z góry bardzo dziękuję. Odpisz, cytując
Recommended Posts