Rafi90 Napisano 3 lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 lutego 2022 Witam. Planuje kupno kina domowego 5.1. Chciałbym zacząć od postawienia ampli + 2x kolumna + sub. A jakoś latem dopełnić to reszta sprzętu. budżet jaki mam do przeznaczenia to Ok. 4000 - sprzęt może być używany, choć co do głośników nie mam jakichś zastrzeżeń tak co do ampli już mam, choć nie jestem specjalistą wiec liczę, że jakaś dobra dusza podpowie czy warto kupować używany ampli. Sprzęt będzie używany w 70% film/ 30% muzyka (tv/ radio lub spotify) Pomieszczenie to pokój 20m2, zamknięte. Przeszkód w drodze dźwięku do słuchacza nie będzie żadnych. Jedynie meble obok kolumn. Jeszcze nie kupione wiec ciężko określić ile kolumny będą miały „wolności” zalezy mi na dobrej jakości dźwięku i ślubie, który nie będzie robił tylko „łup łup” a ładnie schodził i grał naturalnie. co do ampli nie mam jakiegoś pomysłu, jeśli chodzi o kolumny to zastanawiałem się nad Taga Harmony TAV-607 Lub 606 Wilson RAPTOR 5 sub: magnat 302a Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts