Grubasek Napisano 16 marca 2022 Udostępnij Napisano 16 marca 2022 Cześć! Szukam wyżej wymienionego DAC/AMP w cenie do 1000-1500zł, głównie do przemiału muzyki 24/96-192. Kombajn ten ma być początkowo podpięty z laptopa przez USB do głośników aktywnych (2.1) za pomocą przewodów RCA, a docelowo do słuchawek z półki audiofilskiej (w tej chwili jeszcze bliżej nieokreślonych). Rozważam też zewnętrzne karty dźwiękowe w stylu Creative Sound Blaster x7 Wyjazd do sensownego sklepu celem odsłuchu mocno ograniczony, tak że proszę o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 17 marca 2022 Udostępnij Napisano 17 marca 2022 Nie wiem jakie to będą słuchawki ale ja bym kupił Topping DX3 Pro + Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubasek Napisano 17 marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2022 5 godzin temu, Tomasz S. napisał: Nie wiem jakie to będą słuchawki ale ja bym kupił Topping DX3 Pro + Myślałem o słuchawkach w stylu Sennheiser HD 600, bądź podobnych. Poczytałem o tym Toppingu i podobno świetny kawałek technologii, ale on chyba nie uciągnie takiego sprzętu ;( a kobieta mnie udusi za wydanie tysiąca na wzmacniacz 😵 Masz może jeszcze jakieś propozycje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 5 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2022 A może combo Zen DAC i Zen CAN? Spokojnie uciągnie HD600 moim zdaniem i zmieścisz się w budżecie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts