Grubasek Napisano 16 marca 2022 Napisano 16 marca 2022 Cześć! Szukam wyżej wymienionego DAC/AMP w cenie do 1000-1500zł, głównie do przemiału muzyki 24/96-192. Kombajn ten ma być początkowo podpięty z laptopa przez USB do głośników aktywnych (2.1) za pomocą przewodów RCA, a docelowo do słuchawek z półki audiofilskiej (w tej chwili jeszcze bliżej nieokreślonych). Rozważam też zewnętrzne karty dźwiękowe w stylu Creative Sound Blaster x7 Wyjazd do sensownego sklepu celem odsłuchu mocno ograniczony, tak że proszę o pomoc Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 17 marca 2022 Napisano 17 marca 2022 Nie wiem jakie to będą słuchawki ale ja bym kupił Topping DX3 Pro + Odpisz, cytując
Grubasek Napisano 17 marca 2022 Autor Napisano 17 marca 2022 5 godzin temu, Tomasz S. napisał: Nie wiem jakie to będą słuchawki ale ja bym kupił Topping DX3 Pro + Myślałem o słuchawkach w stylu Sennheiser HD 600, bądź podobnych. Poczytałem o tym Toppingu i podobno świetny kawałek technologii, ale on chyba nie uciągnie takiego sprzętu ;( a kobieta mnie udusi za wydanie tysiąca na wzmacniacz 😵 Masz może jeszcze jakieś propozycje? Odpisz, cytując
iFi Audio Napisano 5 kwietnia 2022 Napisano 5 kwietnia 2022 A może combo Zen DAC i Zen CAN? Spokojnie uciągnie HD600 moim zdaniem i zmieścisz się w budżecie Odpisz, cytując
Recommended Posts