mateolo2 Napisano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2022 (edytowany) Hej chłopaki, Podpowiedzcie proszę… Marzy mi się zrobienie własnego kabla zasilającego bo jadę na marketówce. Niestety mój wzmak raz ze jest baaardzo głęboki, a dwa ze stoi na komodzie, która jest dosunieta do ściany… za wzmacniaczem mam z 8 cm miejsca Marketowa końcówka mieści się spokojnie z zapasem, ale wszystkie te bardziej „audiofilskie” wtyki iec są duże, a kable grube i nie zginają się od razu. Możecie coś podpowiedzieć? Znalazlem taki super budżetowy wtyk który załatwiłby sprawę. W UK używają wtyków Kaisera na dobrych przewodach zasilających wiec może nie jest taki zły… https://www.conrad.pl/p/zlacze-meskie-iec-kaiser-c13-zlacze-zenskie-katowe-laczna-liczba-biegunow-2-pe-10-a-czarny-790swc-1-szt-740291 Tylko pytanie czy taki wtyk nie będzie dławił dobrego kabla zasilającego i finalnie będzie to zabawa po nic i efekt jak marketowka… Bede wdzięczny za pomoc bo już od tygodnia przeglądam różne wtyki i kombinuje Edytowano 2 kwietnia 2022 przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts