Ciemniak Napisano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2022 Mam problem z podłączeniem wieży z telewizorem samsung. Próbowałem podłaczyć kablem z końcówką 3x Rca, ale nie działało. Problem też nie leży w tv ponieważ przełączałem listę głośników. Zwykłym Jackiem jest za cicho bo jest przyciszenie jak na słuchawkach. Jaki kabel jest mi potrzebny bądź jak mogę rozwiązać ten problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutozaur Napisano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2022 28 minut temu, Ciemniak napisał: Mam problem z podłączeniem wieży z telewizorem samsung. Próbowałem podłaczyć kablem z końcówką 3x Rca, ale nie działało. Problem też nie leży w tv ponieważ przełączałem listę głośników. Zwykłym Jackiem jest za cicho bo jest przyciszenie jak na słuchawkach. Jaki kabel jest mi potrzebny bądź jak mogę rozwiązać ten problem. Najpierw musisz napisać jakie masz wyjścia w tv i wejścia w wieży. Zakładam że HDMI nie ma więc najpewniej kablem optycznym jeżeli masz w obu urządzeniach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts