denuorage Napisano 10 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2022 Witam, posiadam wiekowe ale działające głośniki: 2 x ITT E2-100 Lautsprecher SITT E2-100 Serie 102 2 x Sharp CP-770 HMK2 Wyjścia którymi dysponuje mój telewizor: Coax output Earphone 3X HDMI (jedno z ARC) Myślę o podłączeniu głośników do telewizora w systemie 4.0, zestaw będzie służył wyłącznie do oglądania filmów. Zależy mi na budżetowym rozwiązaniu, dlatego nie wiem czy patrzeć w ogóle na jakikolwiek nowy sprzęt czy celować w coś używanego z jakiegoś portalu aukcyjnego. Nie mam wymagań czy powinien to być amplituner, wzmacniacz czy może coś innego. Budżet im mniej tym lepiej może być 200, 500 czy 1000 zł. Z góry dzięki za pomoc! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
denuorage Napisano 21 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2022 Udało mi się okazyjnie kupić Amplituner Pioneer, z TV do amplitunera połączyłem się kablem minijack (3,5 mm) -> 2x RCA i wszystko śmiga. Temat można zamknąć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts