Marko3991 Napisano 25 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2022 (edytowany) Głośnik Koda Av800t 8ohm 20-200w 86db 48hz - 20000hz Chciałbym się dowiedzieć co polecacie kupić do tych głośników jak w temacie w cenie 200 max 300 zł.(lepiej 200:p) Wiem, że mało, ale wcześniej grały na wierzy mhc rg495,(został mi sub po niej, to może coś w 2.1) ale ktoś w domu popsuł aux 😛 i nawet okej jak dla mnie, więc sprzęt do nich za te pieniądze powinien wystarczyć, teraz pytanie jaki, bo się nie znam, dlatego tu jestem Nie zależy mi też na tunerze jakby co W końcu i tak wybór będzie należał do mnie, a i koniecznie z auxem, by podłączyć telefon. Szukałem, czytałem, aż w końcu natrafiłem na to forum. Z góry dzięki za odpowiedź PS. Nowy temat, ponieważ pełno tego by szukać, dzięki Edytowano 25 kwietnia 2022 przez Marko3991 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts