Maciej Rz Napisano 15 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 czerwca 2022 Kupiłem dzisiaj używanego NADa C356BEE od przemiłego Pana z Kościerzyny. Pierwsze wrażenie - trochę za dużo basu. Wrzuciłem po jednej gąbce do każdej kolumny w otwór od bassreflex i jest w sam raz. W odsłuchu mam wszystko to co podobalo mi się w C316 z jednocześnie odpowiednio mocnym uderzeniem instrumentów perkusyjnych. Jestem zadowolony z zakupu. Dziękuję za polecenie właśnie tego modelu! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 16 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2022 Cieszymy się bardzo, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy i życzymy udanego odbioru! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Rz Napisano 16 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 czerwca 2022 Korzystając z okazji. W jakiej cenie powinienem szukać gramofonu, aby odpowiadał klasie obecnego zestawu 356 + elac 68.2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 16 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2022 W kwestii gramofonu nie pomogę, bo to nie moja bajka. Koledzy pewnie napiszą za czym się rozglądać, aby pasował. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts