Lukas455 Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Witam. Posiadam zestaw jak w temacie, czy połączenie 4-żyłowymi kablami (bi-wiring) poprawi jakoś dzwieku ? Warto się za to zabierać ? Zaznaczę, że jestem zielony, co nie co liznełem w temacie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 9 lipca 2022 Udostępnij Napisano 9 lipca 2022 (edytowany) Moim zdaniem takie podłączanie przewodów nie poprawi brzmienia. Kabel 2-żyłowy na kolumnę wystarczy i będzie dobrze. Edytowano 9 lipca 2022 przez lysyrafal 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 10 lipca 2022 Udostępnij Napisano 10 lipca 2022 Dnia 8.07.2022 o 20:38, Lukas455 napisał: Witam. Posiadam zestaw jak w temacie, czy połączenie 4-żyłowymi kablami (bi-wiring) poprawi jakoś dzwieku ? Warto się za to zabierać ? Zaznaczę, że jestem zielony, co nie co liznełem w temacie. Jak „lizneles”, to skad pytanie? Kup kabel, potestuj, czy poprawi „jakoś” dzwieku. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts