12345 Napisano 10 marca 2009 Udostępnij Napisano 10 marca 2009 (edytowany) WitamPosiadam kolumny- Heco Victa 300, do których mam zamiar zakupić wzmacniacz. Na oku mam: DENON PMA-495 R, Yamaha AX-440, YAMAHA AX-490, MARANTZ PM4001Który polecilibyście z tych w/w ?_________________________Victy chyba grają ostro ?__________________________forumowicze pomożecie ?? Edytowano 10 marca 2009 przez muzyczny_gość połączyłem posty - prosze w ciagu jednego dnia poczekać na odp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 10 marca 2009 Udostępnij Napisano 10 marca 2009 Ja z tych wzmacniaczy wybrałbym MARANTZ PM4001 .Będziesz miał bardzo przyzwoity dżwięk i jak się znudzi nie powinno być problemów aby go sprzedać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 10 marca 2009 Udostępnij Napisano 10 marca 2009 Zastanow sie lepiej nad tym http://www.audiostereo.pl/ogloszenia.html?id=32382juz proponowalem komus w innym watku.ps. nie mam nic wspolnego ze sprzedajacym. mnie sie wydaje baaardzo dobra oferta. uzywko chodzily po 500 zl . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 10 marca 2009 Udostępnij Napisano 10 marca 2009 Moja propozycja - to male kolumny, spakuj w torbe i przejdz sie do najblizszego MM, ewentualnie salonu ze sprzetem hi-fi. Wybör powinien byc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 16 marca 2009 Udostępnij Napisano 16 marca 2009 Najpewniejszy moim zadniem jest Marantz PM4001. To porządny zintegrowany wzmacniacz, dwukanałowy, z dwoma parami wyjść głośnikowych. Moim zdaniem i samam firma jest pewniejsza niż Yamahy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
12345 Napisano 17 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 marca 2009 A co jeszcze powiecie na temat kolumn - Jamo E-550 ? mam okazje je kupi za 400 zł 2-letnie, czy warto sprzedawac prawie nowe Heco Victy 300 na rzecz tych Jamo ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaceQ Napisano 17 marca 2009 Udostępnij Napisano 17 marca 2009 Puść te Heco jak możesz najszybciej, jak już kupisz Jamo E-550 to pomyśl o Marantz-u najlepiej PM5003 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts