jale Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 Dnia 26.08.2022 o 08:14, mcc64@wp.pl napisał: Jedyne źródło muzyki to u mnie internet. Odpalam spotify, wybieram źródło, klikam play i powinno grać a nie jak w audiolabie tych kliknięć jest 3 razy tyle do tego trzeba jeszcze za każdym razem na początku podejść, włączyć pilotem i poczekać aż się podepnie do sieci, przeklikać przez apke playfi i dopiero odpalić spotify. Włączam Audiolaba, w telefonie włączam apkę spotify, w niej wybieram źródło i muzyka gra. Play fi nie jest do tego potrzebne. Gdzie tu trzy razy tyle kliknięć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcc64@wp.pl Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 1 godzinę temu, jale napisał: Włączam Audiolaba, w telefonie włączam apkę spotify, w niej wybieram źródło i muzyka gra. Play fi nie jest do tego potrzebne. Gdzie tu trzy razy tyle kliknięć? Różnica jest taka chociażby że nie chodzę za pilotem, nie włączam wzmacniacza i nie czekam aż się połączy z wifi za każdym razem. Inne urządzenia są podpięte do sieci cały czas i nie potrzebuje nic poza apką spotify żeby ich włączyć. Mi się audiolab nie pokazywał w spotify, dopiero jak kliknąłem w playfi plus i połączenie. Być może by się kiedyś pojawiło jakbym go włączył, poczekał aż się podłączy do sieci poczekał aż spotify ogranie że ma w sieci nowe urządzenie. Nie doczekałem do tego momentu więc to urządzenie nie jest dla mnie. Do tego jak uruchomiłem muzykę na spotify z jednego urządzenia to nie mogłem przełączyć jej na drugim (łączenie.....). Kolejna sprawa jak już coś grało to po wifi się zacinało co jakiś czas. A uruchomisz spotify pilotem bez telefonu? Bo ja włączę wzmacniacz polotem, wybiorę źródło net i gra. Oprogramowanie jest ba baaardzo niskim poziomie w porównaniu do konkurencji. ZAWSZE musisz użyć więcej niż jednego sterowania żeby coś zaczęło grać i zawsze czekać aż się podłączy do sieci. I to co piszę to nie są wymysły bo tak działają wszystkie inne odtwarzacze których używałem a tu taka lipa jest. To jest moja opinia i moje odczucia może dla Ciebie to nie ma znaczenia, dla mnie ma na tyle, że audiolab jest spakowany do wysyłki. Także jak jesteś zadowolony ze swojego sprzętu to się cieszę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts