Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 26.08.2022 o 08:14, mcc64@wp.pl napisał:

Jedyne źródło muzyki to u mnie internet. Odpalam spotify, wybieram źródło, klikam play i powinno grać a nie jak w audiolabie tych kliknięć jest 3 razy tyle do tego trzeba jeszcze za każdym razem na początku podejść, włączyć pilotem i poczekać aż się podepnie do sieci, przeklikać przez apke playfi i dopiero odpalić spotify.

Włączam Audiolaba, w telefonie włączam apkę spotify, w niej wybieram źródło i muzyka gra. Play fi nie jest do tego potrzebne. Gdzie tu trzy razy tyle kliknięć?

Napisano
1 godzinę temu, jale napisał:

Włączam Audiolaba, w telefonie włączam apkę spotify, w niej wybieram źródło i muzyka gra. Play fi nie jest do tego potrzebne. Gdzie tu trzy razy tyle kliknięć?

Różnica jest taka chociażby że nie chodzę za pilotem, nie włączam wzmacniacza i nie czekam aż się połączy z wifi za każdym razem.

Inne urządzenia są podpięte do sieci cały czas i nie potrzebuje nic poza apką spotify żeby ich włączyć. Mi się audiolab nie pokazywał w spotify, dopiero jak kliknąłem w playfi plus i połączenie. Być może by się kiedyś pojawiło jakbym go włączył, poczekał aż się podłączy do sieci poczekał aż spotify ogranie że ma w sieci nowe urządzenie. Nie doczekałem do tego momentu więc to urządzenie nie jest dla mnie.

Do tego jak uruchomiłem muzykę na spotify z jednego urządzenia to nie mogłem przełączyć jej na drugim (łączenie.....).  Kolejna sprawa jak już coś grało to po wifi się zacinało co jakiś czas. A uruchomisz spotify pilotem bez telefonu? Bo ja włączę wzmacniacz polotem, wybiorę źródło net i gra. Oprogramowanie jest ba baaardzo niskim poziomie w porównaniu do konkurencji.

ZAWSZE musisz użyć więcej niż jednego sterowania żeby coś zaczęło grać i zawsze czekać aż się podłączy do sieci.

I to co piszę to nie są wymysły bo tak działają wszystkie inne odtwarzacze których używałem a tu taka lipa jest. To jest moja opinia i moje odczucia może dla Ciebie to nie ma znaczenia, dla mnie ma na tyle, że audiolab jest spakowany do wysyłki.

Także jak jesteś zadowolony ze swojego sprzętu to się cieszę  :)