Kondziooos Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 Dzień dobry Jakie stojaki polecacie pod Klipsch'e 600M? Przedział cenowy 200/250zł za szt. Solidsteel ma fajne rzeczy, ale ich przedział cenowy też jest super :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
River Napisano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/standy-ostoja-76cm-wys-podstawki-CID99-IDPWZP4.html?bs=olx_pro_listing Mam na sprzedaż bardzo solidne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 Pod Heco Aurora 300 mam takie. Taga Harmony TSS-60G. Za parę zapłaciłem jakieś 350-400 zł. Solidne grube szkło, sztywna aluminiowa kolumna 60 mm, Na górnej półce silikonowe podkładki. Na dole regulowane kolce. W zestawie są też silikonowe podkładki pod kolce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts