coyote Napisano 17 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2022 Witam, mam pytanie, jakie kable dobrze zagrają z powernode n330 do Dali Spektor 6? teraz mam kabel głośnikowy AudioQuest SLIP DB 14-2 SC, czy różnica powinna być słyszalna przy zakupie AUDIOQUEST RAKIETA 11 ? Z góry dziękuję, pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlardo Napisano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2022 Zależy czego szukasz. Sam posiadam AQ Rocket 11 które w salonie z Oberonami 7 zastąpiły Chord Clearway z uwagi na trochę bardziej precyzyjne granie. Z kolei w biurze, Chord Clearway lepiej się wpasowały z Dali Spektor 2 gdyż Chordy grają bardziej 'obficie' co się lepiej sprawdza przy spektorach. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coyote Napisano 18 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2022 6 godzin temu, pawlardo napisał: Zależy czego szukasz. Sam posiadam AQ Rocket 11 które w salonie z Oberonami 7 zastąpiły Chord Clearway z uwagi na trochę bardziej precyzyjne granie. Z kolei w biurze, Chord Clearway lepiej się wpasowały z Dali Spektor 2 gdyż Chordy grają bardziej 'obficie' co się lepiej sprawdza przy spektorach. Dziękuję za odpowiedź, Sądzę że głównie chodzi mi o cieplejsze brzmienie, być może jeszcze głębszy bas. W moim budżecie na tę chwilę mieści się raczej tylko AQ Rocket 11. Z produktami AQ mam największe doświadczenie dlatego też tak wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlardo Napisano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2022 (edytowany) 3 minuty temu, coyote napisał: Dziękuję za odpowiedź, Sądzę że głównie chodzi mi o cieplejsze brzmienie, być może jeszcze głębszy bas. To Chord Clearway może być lepszym wyborem, za metr są chyba droższe o 12zł od AQ Rocket 11 Edytowano 18 sierpnia 2022 przez pawlardo 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts