coyote Napisano 17 sierpnia 2022 Napisano 17 sierpnia 2022 Witam, mam pytanie, jakie kable dobrze zagrają z powernode n330 do Dali Spektor 6? teraz mam kabel głośnikowy AudioQuest SLIP DB 14-2 SC, czy różnica powinna być słyszalna przy zakupie AUDIOQUEST RAKIETA 11 ? Z góry dziękuję, pozdrawiam. Odpisz, cytując
pawlardo Napisano 18 sierpnia 2022 Napisano 18 sierpnia 2022 Zależy czego szukasz. Sam posiadam AQ Rocket 11 które w salonie z Oberonami 7 zastąpiły Chord Clearway z uwagi na trochę bardziej precyzyjne granie. Z kolei w biurze, Chord Clearway lepiej się wpasowały z Dali Spektor 2 gdyż Chordy grają bardziej 'obficie' co się lepiej sprawdza przy spektorach. 1 Odpisz, cytując
coyote Napisano 18 sierpnia 2022 Autor Napisano 18 sierpnia 2022 6 godzin temu, pawlardo napisał: Zależy czego szukasz. Sam posiadam AQ Rocket 11 które w salonie z Oberonami 7 zastąpiły Chord Clearway z uwagi na trochę bardziej precyzyjne granie. Z kolei w biurze, Chord Clearway lepiej się wpasowały z Dali Spektor 2 gdyż Chordy grają bardziej 'obficie' co się lepiej sprawdza przy spektorach. Dziękuję za odpowiedź, Sądzę że głównie chodzi mi o cieplejsze brzmienie, być może jeszcze głębszy bas. W moim budżecie na tę chwilę mieści się raczej tylko AQ Rocket 11. Z produktami AQ mam największe doświadczenie dlatego też tak wybór. Odpisz, cytując
pawlardo Napisano 18 sierpnia 2022 Napisano 18 sierpnia 2022 (edytowany) 3 minuty temu, coyote napisał: Dziękuję za odpowiedź, Sądzę że głównie chodzi mi o cieplejsze brzmienie, być może jeszcze głębszy bas. To Chord Clearway może być lepszym wyborem, za metr są chyba droższe o 12zł od AQ Rocket 11 Edytowano 18 sierpnia 2022 przez pawlardo 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts