damhol Napisano 29 sierpnia 2022 Napisano 29 sierpnia 2022 Witam po kilku tanszych mikrofonach zakupilem HyperX QadCast i jestem srednio zadowolony trzeba prawie krzyczec do mikrofonu zeby muzyka spewania nie zagluszala.. teraz szarpnalem sie na kaarte dzwiekowa SB ae-9 jaki polecanie pod nia mikrofon aby dziwiek byl dobrze slyszalny najlepiej cos co mozna dostac na niemieckim amazon. Z gory dziekuje! Odpisz, cytując
Paweł_K Napisano 21 września 2022 Napisano 21 września 2022 (edytowany) Nie chcę by moja opinia zabrzmiała jak jakaś amatorska herezja. Kupiłem w swoim czasie, zupełnie przypadkowo mikrofon Tracer Studio Pro. Podłączam go do Sb AE-5. Wyjątkowo dobrze wydane pieniądze. Jak na sprzęt za 150 zł bardzo dobrze działa. W zasadzie nie mam żadnych zastrzeżeń. Używam go głównie do internetowych telekonferencji. Dobrze zbiera głos, nie ma żadnych interferencji od monitorów, które stoją na biurku. Edytowano 21 września 2022 przez Paweł_K Odpisz, cytując
Recommended Posts