sebastian podżorski Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 Jak w temacie czy są jakieś konkretne różnice i na czyja korzyść między tymi modelami. Może ktoś słuchał? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 Kilka tygodni temu słuchałem oba w sklepie mr780 mocniejszy i więcej niższych tonów ,ma700 ciszej gra mniej basu ,czuć gdy się przełącza miedzy wzmacniaczami , na podobnej głośności i na tych samych kolumnach, ps mr780 bardzo tez się grzeje jak głośniej grasz i dłużej ja brałbym 780 ,ale lepiej jeszcze posłuchaj innych użytkowników, najlepiej wybierz się do jakiegoś sklepu i poproś o odsłuch tych wzmacniaczy bo to najlepiej podpowie ci co jest dobre dla ciebie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 22 minuty temu, ROBIXXX napisał: Kilka tygodni temu słuchałem oba w sklepie mr780 mocniejszy i więcej niższych tonów ,ma700 ciszej gra mniej basu ,czuć gdy się przełącza miedzy wzmacniaczami , na podobnej głośności i na tych samych kolumnach, ps mr780 bardzo tez się grzeje jak głośniej grasz i dłużej ja brałbym 780 ,ale lepiej jeszcze posłuchaj innych użytkowników, najlepiej wybierz się do jakiegoś sklepu i poproś o odsłuch tych wzmacniaczy bo to najlepiej podpowie ci co jest dobre dla ciebie . ty jest porównanie MR 780 i MR750 a nie MA700 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastian podżorski Napisano 1 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2022 Dlaczego w 780 są dwie lampy a 750 jedna ma to jakiś konkretny wpływ. Bo cena tych klocków jest bardzo podobna mimo że jeden ma 100 w drogi 70 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 2 godziny temu, Michał Gałązka napisał: ty jest porównanie MR 780 i MR750 a nie MA700 W sumie to wszystkie 3 słuchałem tak mr780 mr750 ma700(bez tunera goły wzmacniacz) z 3 wybrałbym mr780 z powodów powyższych grają słabiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 o i widzisz:) dzięki za info Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastian podżorski Napisano 1 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 września 2022 Dzięki też tak obstawiłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 MA 700 to co innego niż MR 750. W działe , w temacie o Magnacie MR 780 jest to porównanie juz rozpisane na prawo i lewo. Wszystko o tym ostało już napisane. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts