Kostinio Napisano 4 września 2022 Napisano 4 września 2022 Cześć! Proszę o doradzenie..chcę sobie kupić soundbar i w późniejszym czasie dokupić subwoofer. Wpadły mi w oko boose 700 i 900 oraz sonos beam i arc... czytam opinie że jeśli chodzi o jakość dźwięku to boose 700 jest podobno lepszy od 900 ale 700 nie obsluguje dolby atmos..też zainteresował mnie sonos arc i beam. Oba mają Dolby atmos w przeciwieństwie do boose 700 ale niestety arc nie posiada bluetooth a lubię włączyć muzykę z telefonu z głośników.. lubię oglądać filmy ale czy atmos robi rzeczywiście taka różnice? Co huscie polecili ? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 września 2022 Napisano 5 września 2022 A który ma dolby Atmos? Albo to że ma na pudelku to co to realnie daje? NIC. Żadnego Atmosa z tych belek nie usłyszysz. To taki mit marketingowy. Więc tym kryterium się nie przejmuj. Wybrałes akceptowalne belki. Jesli nie dasz się przekonac na system 2.1 to możesz w to iść. Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts