dany Napisano 12 marca 2009 Udostępnij Napisano 12 marca 2009 WitamSzukam porady-spaliły mi się gwizdki w kolumnach podłogowych JBL TLX 5000,gdzie mogę kupić drugie żeby wymienić lub jakieś zamienniki sa możliwe do zamontowania ??? Bardzo proszę o rady bo przeszukałem internet i nic nie znalazłem ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 13 marca 2009 Udostępnij Napisano 13 marca 2009 Kontaktowałeś sie z przedstawicielem JBL w kraju lub ich serwisem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 16 marca 2009 Udostępnij Napisano 16 marca 2009 Myślę, że w każdym większym mieście jest jakiś zakład, który tym sie zajmuje. problem może jednak nie zniknąć. Gwizdki spaliły się z jakiejśc konkretnej przyczyny i dobrze by było tę przyczynę ustalić. Poza tym należy pamiętać o zwrotnicy należy ją również skorygować inaczej może się zmienić impedencja i głośnik będzie miał inną skuteczność. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts