Patrykk Napisano 23 września 2022 Napisano 23 września 2022 Witam, Mam problem z automatycznym włączaniem NADa C338, przy uruchamianiu PC będącego w tej samej sieci. W aplikacji NADa na Andorida mam wyłączone wszystkie opcje auto. Próbowałem usunąć urządzenie w ustawieniach Windowa, niestety przy każdym ponownym uruchomieniu PC dodaje je z powrotem automatycznie. Dodatkowo przy włączaniu słuchawek po Bluetooth z odbiornikiem Creative BT-W3, nie są one wyszukiwane automatycznie, tak jak zawsze miało to miejsce. Mało tego, przy przełączeniu źródła w Win10 na odbiornik, dźwięk automatycznie leci przez kolumny podłączone do wzmacniacza. Prośba o pomoc, może ktoś spotkał się z podobnym problemem. Odpisz, cytując
Mariusz62 Napisano 4 stycznia 2024 Napisano 4 stycznia 2024 Dnia 23.09.2022 o 16:47, Patrykk napisał: Witam, Mam problem z automatycznym włączaniem NADa C338, przy uruchamianiu PC będącego w tej samej sieci. W aplikacji NADa na Andorida mam wyłączone wszystkie opcje auto. Próbowałem usunąć urządzenie w ustawieniach Windowa, niestety przy każdym ponownym uruchomieniu PC dodaje je z powrotem automatycznie. Dodatkowo przy włączaniu słuchawek po Bluetooth z odbiornikiem Creative BT-W3, nie są one wyszukiwane automatycznie, tak jak zawsze miało to miejsce. Mało tego, przy przełączeniu źródła w Win10 na odbiornik, dźwięk automatycznie leci przez kolumny podłączone do wzmacniacza. Prośba o pomoc, może ktoś spotkał się z podobnym problemem. Cześć! Udało Ci się dojść do przyczyny samoczynnej aktywacji NADa? Mam ten sam model i czasem bez przyczyny potrafi włączyć się na max głośności z jakąś muzyką, lub rozmową prowadzoną przy stole. Wygląda na to, że czyiś system podłączony przez Chromecast łączy się z moją siecią domową i słyszę aktywność tego systemu. Nieco dziwne... Mariusz_ Odpisz, cytując
Recommended Posts