tomek t Napisano 27 września 2022 Udostępnij Napisano 27 września 2022 Witam. Mam taki problem z AVR-X2400H: od kilku tygodni amplituner przestał odważać dźwięk na niektórych ustawieniach tylu Dolby Atmos, DTS Neural:X itp. odtwarza tylko w trybach podstawowych czyli bez dekodowania dźwięku przestrzennego. Na trybach dolby jest zupełna cisza w głośnikach, lub w przypadku konsoli PS4 odtwarza tylko część dialogu /jak rozmawiają dwie osoby to jedną słychać dobrze a drugiej wcale/ lub słychać tylko dźwięki otoczenia. Nie wiem gdzie szukać przyczyny, nic nie zmieniałem w ustawieniach, ten sam problem występuje z dźwiękiem z kablówki, z konsoli, z NETFLIXEM, ale YOU TUBE o dziwo działa poprawnie. Może ktoś pomóc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 września 2022 Udostępnij Napisano 28 września 2022 Zdarza się bardzo rzadko że dekodery padną. Procesory audio. Jesli to będzie to , to może być problem z serwisem. Chyba czeka Cie wysyłka do Horna. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts