secik85 Napisano 20 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 Ok zamówione tesi 260. Mam pytanie o suba . Na rynku wtórnym widziałem taki sub Canton SUB 6.2 warto go brać pod uwagę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 Dnia 18.11.2022 o 12:41, secik85 napisał: Ok dzięki . Jeszcze wrócę do głośników duża różnica jest na korzyść tesi 260 czy kupić indiana nota 260xn bo jest trochę tańsza. Poproszę o radę. Moim zdaniem duża. Nota jest dla mnie zbyt wycofana w górze pasma. 15 godzin temu, secik85 napisał: Ok zamówione tesi 260. Mam pytanie o suba . Na rynku wtórnym widziałem taki sub Canton SUB 6.2 warto go brać pod uwagę? To zalezy od ceny. Rynek wtórny subwooferów jest calkiem dobry. Masz wybór. Canton ma szybkie subwoofery ale nie takie głębokie. Mówie o barwie dzwięku. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
secik85 Napisano 21 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 11 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Canton chyba bardziej do muzyki. W sumie to chyba rozważę zakup magnat 301 lub Wilson sub 9 oraz indiana line boso 840 (chociaż wydaje się już droższy) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Tak chcieli ale raczej nikt Cantona do mizyki nie wybiera i tak Z tej trójki z kolei ja bym wybrał Magnata. Masz amplituner kinowy a ten jest najciekawszym subem z tej trójki. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts