Paweł Pablo Napisano 13 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2022 Witam. Na razie powiększam budżet. W pobliżu nie ma takich jak szukam i na razie nie mam czasu by gdzieś dalej jechać i odsłuchać ewentualnie kupić. Na razie chciałbym by ktoś się podzielił opiniami by mi uprawnić wybór i zakup. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pablo Napisano 13 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2022 Dnia 28.10.2022 o 07:37, Piotr Sonido napisał: Do 1000 zł za set 5.0 będzie ciezko. Quadral 6500 Le albo poprzednie wersje Taga 606 V3 Chyba że znajdziesz coś innego to podziel się linkiem? Piotr A jaka jest różnica między 6500 Le a 6500f. Już upatrzyłem mam na oku dwa te modele tylko czy bas w nich nie gra za mocno chodzi mi by było słychać nawet szelest liści w filmie a w muzyce było słychać różne instrumenty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 listopada 2022 Udostępnij Napisano 14 listopada 2022 Dnia 12.11.2022 o 09:47, Paweł Pablo napisał: Witam O co chodzi z tymi surondami, taka lipa. Jak kolega wcześniej napisał nadal budżet rośnie na zestaw kolumn,tylko czy by nie było lepiej osbno kompletować fronty, centralny i tyły. Centralny do kina ważna sprawa, fronty do muzyki też, tylko co z tyłami. Szukam do muzyki i do kina 50/50 Cały set jest fajny. Tyły to jest trochę lipa. Ale patrząc na budżet nie ma co narzekać. 9 godzin temu, Paweł Pablo napisał: A jaka jest różnica między 6500 Le a 6500f. Już upatrzyłem mam na oku dwa te modele tylko czy bas w nich nie gra za mocno chodzi mi by było słychać nawet szelest liści w filmie a w muzyce było słychać różne instrumenty 'F' to oznaczenie frontów. 6500LE to kolejna wersja modeli 6500. ale oznaczenie 6500F dotyczy tych samych kolumn ale tylko frontów. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pablo Napisano 14 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 listopada 2022 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Cały set jest fajny. Tyły to jest trochę lipa. Ale patrząc na budżet nie ma co narzekać. 'F' to oznaczenie frontów. 6500LE to kolejna wersja modeli 6500. ale oznaczenie 6500F dotyczy tych samych kolumn ale tylko frontów. Piotr Ale czy jest jakaś różnica w budowie dźwięku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 listopada 2022 Udostępnij Napisano 16 listopada 2022 Nie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts