leonII Napisano 5 listopada 2022 Napisano 5 listopada 2022 Wstawiłem w dziale KUPIĘ , ale może tu ktoś pomoże. Szukam instrukcji obsługi do wzmacniacza Rotel RA 1572 w języku polskim. Odpisz, cytując
lysy Napisano 6 listopada 2022 Napisano 6 listopada 2022 Instrukcja tego wzmacniacza w języku polskim jest można powiedzieć bardzo skromna. Ewentualnie więcej informacji będę mógł udzielić około 20-listopada, bo w tej chwili nie mam do niej dostępu. Odpisz, cytując
leonII Napisano 6 listopada 2022 Autor Napisano 6 listopada 2022 4 godziny temu, lysyrafal napisał: Instrukcja tego wzmacniacza w języku polskim jest można powiedzieć bardzo skromna. Ewentualnie więcej informacji będę mógł udzielić około 20-listopada, bo w tej chwili nie mam do niej dostępu. Jeżeli to nie problem to bardzo proszę Odpisz, cytując
leonII Napisano 7 listopada 2022 Autor Napisano 7 listopada 2022 A może branża coś pomoże ? Odpisz, cytując
Recommended Posts