Paweł Paciorek Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 Hej Mam problem z rozjeżającym sie dzwiękiem raz jest głośniej a raz ciszej w byle jakich utworach. Wiem że sprzęt do najnowszych nie należy lecz z tego co mi sie wydaje to kiedyś zdawały egzamin a teraz nagle jakby mu zabrakło sił . Drugi tak naprawde priorytetowy problem jest z basem ktorego praktycznie nie ma . Nie znam sie na sprzęcie audio jak i jego kalibrowaniu z pare/parenaście lat temu robil mi to technik jednak przez ten czas troche stały i nie były używane jak i zresetowały się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 Spotkałem się już z takim efektem na starszych Denonach. Tamten był uszkodzony. Spróbuj zrobić reset. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Paciorek Napisano 22 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Był robiony 3 razy i nie pomogło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Dali potrzebuje dobrego pieca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 To serwis. Ale nie wiem czy będzie opłacalny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Paciorek Napisano 7 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 Dnia 23.11.2022 o 08:10, Piotr Sonido napisał: To serwis. Ale nie wiem czy będzie opłacalny. raczej nie bedzie . Ewentualnie ponowna konfiguracja , tylko nie dokonca potrafię to dobrze zrobić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 Zrób automatyczną. Ale jeśli faktycznie jest uszkodzony to za wiele tym nie zdziałasz Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts