crazy_fly Napisano 25 listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 listopada 2022 Chciałem doświadczyć na sobie czy słyszę kable. Zastanawiam się nad przetestowaniem i ew. zakupem nowych kabli głośnikowych. Zastanawiam się czy ktoś już testował plecionkę wielożyłową ? Znalazłem coś takiego na portalu zagranicznym, zaplecione wiele żył, różnej grubości: Przed chwilą, crazy_fly napisał: Chciałem doświadczyć na sobie czy słyszę kable. Zastanawiam się nad przetestowaniem i ew. zakupem nowych kabli głośnikowych. Zastanawiam się czy ktoś już testował plecionkę wielożyłową ? Znalazłem coś takiego na portalu zagranicznym, zaplecione wiele żył, różnej grubości: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cardio Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Kupiłem 2 lata temu takie, pewnie z "tegoż portalu" Zmiana ze zwykłych 2 żył zauważalna dość mocno jak dla mnie. Sprzęt może nie za bazyliony monet (NAD 568 + KEF 750) ale dostał duuużo więcej powietrza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts