Bartek Hacias Napisano 2 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2022 Witajcie , czy możecie mi doradzić jaki amplituner 5.1 dobrać pod takie głośniki Stary amplituner który kupiłem w komplecie wyzionął ducha dane głośników- FRONTOWE IMPEDANCE 4 OHM SENSITIVITY 89dB FREQUENCY 50-20KHz POWER 30-100W SURROND IMPEDANCE 8 OHM SENSITIVITY 88dB Nie wiem na co zwracać uwagę przy doborze Proszę podajcie jakie modele pasują do tego zestawu Będę wdzięczny za szybką pomoc FREQUENCY 70-20KHz POWER 80W Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GleNinja Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 oprócz tych danych - warto dodać jakie konkretnie modele kolumn posiadasz druga sprawa sprawa - w dźwięku 5.1 na czym bardziej ci zależy - dialogach, czy może basie muzyka - czego najbardziej lubisz słuchać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2022 Co to za firma , model? Ile masz na amplituner? nowy czy uzywany? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts