57 57 Napisano 3 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Witam, Posiadam zestaw głośnikowy Microlab 7c zastanawiam się nad wymianą tego na jakiś wzmacniacz stereo lub amplituner 5.1 z fajnym zestawem głośników. Cena jaką chciałbym na to przeznaczyć to 1000 zł max. I teraz pytanie, czy lepiej sprzedać to co mam szukać używek kolumn plus wzmacniacz a może przerobić microlaby na zestaw pasywny plus dokupić do nich wzmacniacz? Proszę o propozycje i sugestie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 5 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2022 W tym budżecie? 🤐 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 5 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2022 Lepiej zostań przy tym co masz, bo nawet z używanym sprzętem będzie problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2022 Za 1000 zł to nie kupisz żadnego kina. Uzywany wzmacniacz i dwa monitory tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 5 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2022 Zostaw to co masz, z kwotą 1000 zł w dzisiejszej sytuacji rynkowej wiele niestety nie zdziałasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
57 57 Napisano 6 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2022 Dnia 5.12.2022 o 09:01, Piotr Sonido napisał: Za 1000 zł to nie kupisz żadnego kina. Uzywany wzmacniacz i dwa monitory tak. Co polecasz w tej kwocie? A przerobienie microlabów na pasywne plus wzmacniacz stereo ma sens? Czy z samych głośników i przetwornic jestem w stanie wycisnąć więcej dzięki lepszemu wzmacniaczowi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 Nic nie wiem o ich przerabianiu. Denon PMA 560 + Tannoy M2 zostanie jeszcze może na Musical Fidelity VDAC II Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts