Fantomas Napisano 5 grudnia 2022 Napisano 5 grudnia 2022 (edytowany) Ten klocek gra wyraźnie słabiej od mojego baltlaba który poszedł do naprawy z małą usterką. Góra jest mniej detaliczna, bas jest bardziej zwarty i mniej różnorodny. Dynamika dobra. Mały wybór stacji internetowych. Nie wiem jakiego przewodu głośnikowego użyć. Moje się nie sprawdzają. Próbowałem 3 różne. Czwartego Clearway uznałem że nie ma sensu podłączać-może bardziej popsuć jeszcze to brzmienie. Potrzebuję żeby grał bardziej naturalnie. Póki co jest trochę plastikowo... Może jakiś Neotech?? (Nie wiem) . . . Jeżeli Neotech to jaki model? Jakie inne można polecić żeby góra była szczegółowa, bas lekko poluzowany i dynamika nieco steperowana? Cena mniej więcej 160 zł/m. NEMOS-5080 (??) Edytowano 5 grudnia 2022 przez Fantomas Ort. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 grudnia 2022 Napisano 5 grudnia 2022 Moim zdaniem rozstaniesz się z nim szybko Odpisz, cytując
Fantomas Napisano 5 grudnia 2022 Autor Napisano 5 grudnia 2022 Cardas 101 zamówiony 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts