Sebastian kozlowski Napisano 6 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2022 Witam wszystkich posiadam magnat ma 900 obecnie z Iq4180at troszkę się znudziły i planuje zakup ,no właśnie phonar p40 s czy bw 603 s3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 6 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2022 Padło na phonar i jestem mega zadowolony 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fantomas Napisano 7 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 Gratki 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 W 11 godzin Zdarzyłeś odsłuchać, kupić dostarczyć i ocenić? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LML Napisano 7 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: W 11 godzin Zdarzyłeś odsłuchać, kupić dostarczyć i ocenić? no właśnie. Też jestem ciekaw. Daj znać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 8 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 17 godzin temu, Piotr Sonido napisał: W 11 godzin Zdarzyłeś odsłuchać, kupić dostarczyć i ocenić? Kupiłem w ciemno poczytałem info w necie i bardzo dobre to było posunięcie myślałem że iq4180 at są dobre ale te phonar p40s je niszczą w porównaniu z magnatem ma900 jest to na to wychodzi dobry zestaw, no i te 92db robią robotę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 Tych IQ nie znam. Ale to chyba nie było takie trudne co? Mimo wszystko w 11 godzin zdążyłeś je kupić i dostarczyli? Eskpres Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian kozlowski Napisano 9 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia 2022 Dnia 8.12.2022 o 07:16, Piotr Sonido napisał: Tych IQ nie znam. Ale to chyba nie było takie trudne co? Mimo wszystko w 11 godzin zdążyłeś je kupić i dostarczyli? Eskpres Piotr No dałem radę pan mieszka 30km od demnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2022 Już nie drażę. Dobrze że jesteś zadowolony Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts