dariusz964 Napisano 10 września 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 września 2006 Witam wszystkich mam wielka prosbe czy ktos sluchal lub moze mi cos powiedziec na temat kolumny Celestion F Centre . Chce ja dokupic do kolumn B&W 602 s2 dm 302 za zakupem przemawia atrakcyjna cena a nie wiem czy bedzie ona dorownywala 602 POZDRAWIAM wszystkich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 29 września 2006 Udostępnij Napisano 29 września 2006 Zestaw najlepiej gra, gdy jest tego samego producenta. Pasuje wizualnie oraz akustycznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmet Napisano 4 listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 listopada 2006 proponuje ci kupic central tego samego producenta i najlepiej z tej samej serii wtedy uzyskasz ta sama charakterystyke brzmienia bardzo wazna w kinie domowym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts