grzegorz8370 Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 Witam. Mam okazje kupic tytułowy soundbar. Ma ktoś może takowy i mogłby wyrazic opinie na jego temat? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 23 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 Nikt nic? Dowiedziałem się, że inne oznaczenia tej Yamahy to YSP-4000 lub YSP-40D. Może te nazwy komuś coś mówią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 No nikt go nie ma to nie pisze. Ogólnie nie specjalnie lubimy tu soundbary. Ja miałem do czynienia z dwoma ich modelami robiącymi dzwiek przestrzenny już nie pamiętam modelu. Jeśli masz idealnie gołe ściany to jest duża szansa że to zagra przzywoicie. Bo ten dzwiek faktycznie się odbija. No działa to. Trzeba miec mikrofon wiec jak kupujesz uzywany to zobacz czy jest w zeestaie bo jak nie to urzdzenie smietnik. I czy tam jest sub w komplecie? Bo bez niego bedzie przestrzennie ale nie ciekawie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 23 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2022 (edytowany) Sub jest w komplecie. Jeśli chodzi o mikrofon to mam z mojej Yamahy 803D. No nic, spróbuje i zobacze jak to zagra. Edytowano 23 grudnia 2022 przez grzegorz8370 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts