Mateusz Tebich Napisano 21 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2022 Witam wszystkich. Dzis zrobilem aktualizacje oprogramowania do 1.83 i pojawil sie problem z podglaszaniem i przyciszaniem. Kino mam podlaczone do TV Samsunga przez hdmi. Skrzynka jest zamknieta w szafce pod tv. Przed aktualizacja pilot od tv normalnie dzialal a teraz dziala tylko jak otworze szafke i skieruje pilot na yamahe. Czy ma ktos podobny problem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2022 Nie bardzo rozumiem Twój problem. Amplituner nie może stać w szafce. Zagotujesz go. więc działanie pilota to będzie Twoja najmniejsza bolączka. Sterowanie głośnością jest przez HDMI CEC. Może coś się zgasiło po aktualizacji? Wejdź w ustawienia i zobacz. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Tebich Napisano 28 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 To ze stoi w szafce to wiem ze jest niebezpieczne ale szafka jest duza i ma wentylacje z tylu Glownie chodzi mi o to ze wczesniej pilotem od tv normalnie podglaszalem i przyciszalem a teraz po aktualizacji dziala ale jak bezposrednio skieruje pilot na yamahe z otwartymi drzwiami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Ciepło idzie do góry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 19 godzin temu, Mateusz Tebich napisał: To ze stoi w szafce to wiem ze jest niebezpieczne ale szafka jest duza i ma wentylacje z tylu Glownie chodzi mi o to ze wczesniej pilotem od tv normalnie podglaszalem i przyciszalem a teraz po aktualizacji dziala ale jak bezposrednio skieruje pilot na yamahe z otwartymi drzwiami No to mowie. Siadło CEC. Sterowałeś wczesniej przez TV. Zobacz czy te funkcje są włączone. Co do szafki Twój wybór. Zostałeś ostrzeżony. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts