Ressx Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Witam mam pytanie czy Deezer obsługuje kodek AAC? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 1 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2023 Nie wiem, może się mylę ale jak dla mnie to dziwne pytanie. AAC to kodek Applowski. Pytasz czy używając iPhone i słuchając na nim Deezera da radę przesłać dźwięk bezprzewodowo na słuchawki bluetooth? Da się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ressx Napisano 2 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 (edytowany) Bardziej chodziło mi czy jak używam kodek AAC to warto wykupywać w platformie strymingowej hi-fi czy tylko zostać przy jakości wysokiej a może wykupić Apple music to będzie lepsza jakość?Zaznaczam że nie mam sprzętu od Apple. Edytowano 2 stycznia 2023 przez Ressx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 3 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2023 (edytowany) AAC to kodek stratnej kompresji. Ma swoje ograniczenia. A to nie jest tak, że Deezer oferuje teraz tylko 3 rodzaje abonamentów - darmowy, premium i family? Te dwa ostatnie oferują najwyższą jakość (porównywalną z płytami CD). Pakiet darmowy to odtwarzanie jedynie w 64kb/s i 128kb/s w komplecie z reklamami. Jeśli masz opcję płatną to powinieneś mieć możliwość wyboru wersji HQ 320kb/s i Hi-Fi w ustawieniach. Wg mnie używanie najwyższej jakości wniesie bardzo niewiele lub nic w porównaniu do HQ. Edytowano 3 stycznia 2023 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ressx Napisano 12 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2023 dzięki za wyjaśnienie, pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts