corazi Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Siema, Przymierzam się do kupna kina domowego. Może ktoś będzie miał chwilę i podzieli się swoją wiedzą Zamierzam iść w opcję sprzętu używanego. Śledzę kilka ogłoszeń na OLX ale aż tak nie siedzę w Audio by wybrać najlepszy sprzęt. Będzie on służył w salonie około 50m2. Z racji że jestem z okolic Poznania, to szukam czegoś w tej okolicy. Mam na oku następujące modele: Yamaha. Firmę znam, więc sprzęt chyba okey.. https://www.olx.pl/d/oferta/kino-domowe-yamacha-rx-v654-kpl-glosnikow-i-subufer-CID99-IDPD7WC.html Drugie które wpadło mi w oko to: https://www.olx.pl/d/oferta/kino-domowe-zestaw-5-glosnikow-CID99-IDSppr1.html Kompletnie nie znam tej marki ale internety piszą, że całkiem ok. Będę wdzięczny za porady. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Chyba żadne z tych Jak znajdę chwilę to popatrze na OLX Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corazi Napisano 31 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2022 Dnia 30.12.2022 o 10:13, Piotr Sonido napisał: Chyba żadne z tych Jak znajdę chwilę to popatrze na OLX Super. A może ktoś miał do czynienia z marką SWANS? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 31 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2022 9 godzin temu, corazi napisał: A może ktoś miał do czynienia z marką SWANS? Myślę, że mało kto. Zobacz opcje osobno amplitunera i osobno kolumn. Moze warto zacząć od samego ampli , z frontami i kine. A z czasem dokupić resztę. Ceny teraz powariowały i teraz za 4 koła kupisz coś co kosztowało 3 tysiące Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 Zdecydowanie osobno. Bo kolumny jest łatwiej znaleść które mają sens. Zacznij od amplitunera, który ma funkcje jakie potrzebujesz. Dobierzemy poźniej kolumny. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts