seba751 Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Witam Mam otóż takie pytanie. Mam cambridge cxa61 i cxn v2,i jest to podłączone kablem 2 rca i w tym przypadku który wbudowany dac przetwarza muzykę słucham tidal. Jak podłącze coaxial to będzie inny dac przetwarzał Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Jeśli podłączyłeś analogowo cxa61 i cxn v2 kablem 2 rca to działa DAC w cxn v2 Jak podłączysz coaxial to będzie działał dac we wzmacniaczu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba751 Napisano 29 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 A coaxial to też dac v2 czy w wzmacniaczu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Napisałem, że podłączysz coaxial to będzie działał dac we wzmacniaczu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba751 Napisano 29 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Ok dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Miałeś pytanie ale go tak na prawdę nie było. JA bym używał DACa w CXN. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts