ghostdog Napisano 18 marca 2009 Udostępnij Napisano 18 marca 2009 WitamChciałbym kupić jakąś dobrą w kartę dzwiękową do sluchania muzyki z kompa, flac oraz mp3. Chcialbym się zmieścić w 500 zł. Mam system operacyjny linux ubuntu i nie orientuję się za bardzo jaką kartę wybrać...wpadła mi w oko audiotrack prodigy hd2 - ma dobre opinie ale własnie nie wiem czy działa pod linuxem. Może moglibyście coś doradzić?I jeszcze jedno - mam dość starą płytę główną, więc karta musiałaby być na zwykłe złącze PCI, nie PCI-E. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 18 marca 2009 Udostępnij Napisano 18 marca 2009 lepiej zapytaj na www.pclab.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghostdog Napisano 19 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 marca 2009 To może inaczej - czy możecie wymienić jakieś godne uwagi karty w tej cenie, a ja już sobie sprawdze czy dzialaja pod linuxem. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 19 marca 2009 Udostępnij Napisano 19 marca 2009 creative x-fi extreme gammer Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts