ghostdog Napisano 18 marca 2009 Napisano 18 marca 2009 WitamChciałbym kupić jakąś dobrą w kartę dzwiękową do sluchania muzyki z kompa, flac oraz mp3. Chcialbym się zmieścić w 500 zł. Mam system operacyjny linux ubuntu i nie orientuję się za bardzo jaką kartę wybrać...wpadła mi w oko audiotrack prodigy hd2 - ma dobre opinie ale własnie nie wiem czy działa pod linuxem. Może moglibyście coś doradzić?I jeszcze jedno - mam dość starą płytę główną, więc karta musiałaby być na zwykłe złącze PCI, nie PCI-E. Pozdrawiam Odpisz, cytując
lukasz_pro Napisano 18 marca 2009 Napisano 18 marca 2009 lepiej zapytaj na www.pclab.pl Odpisz, cytując
ghostdog Napisano 19 marca 2009 Autor Napisano 19 marca 2009 To może inaczej - czy możecie wymienić jakieś godne uwagi karty w tej cenie, a ja już sobie sprawdze czy dzialaja pod linuxem. Pozdrawiam Odpisz, cytując
lukasz_pro Napisano 19 marca 2009 Napisano 19 marca 2009 creative x-fi extreme gammer Odpisz, cytując
Recommended Posts