Pan ModdRy Napisano 10 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2023 Hej, szukam słuchawek bezprzewodowych głównie na siłownie etc. Mam kilka słuchawek na oku. Oto one: Soundcore Liberty 2 Pro SoundCore Liberty Air 2 Pro Edifier NeoBuds Pro Jabra Elite 5 JABRA Elite 4 Active JBL Wave 300 TWS Nothing ear Ktoś, któreś testował? Albo macie jakieś do polecenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan ModdRy Napisano 11 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 (edytowany) Trochę zwiększyłem budżet do 800zl i nie moge z tel edytować postu wiec zacznę od nowa zastanawiam się nad słuchawkami głównie na siłownie do muzyki, ale czasem ogladne na film. Zastanawiam się nad paroma modelami, co o nich sądzicie i który byście wybrali? Mam iPhone’a ale nie chciałbym airpodsow. Muzyka jaką głównie słucham to: Indie rock, pop, hip hop Oto one: Sony WF-1000XM4 Jabra Elite 7 pro Jabra Elite 85t Soundcore Liberty 3 Pro Nothing ear Albo macie coś innego godnego do polecenia? Edytowano 11 stycznia 2023 przez Pan ModdRy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 BT i film to ciezka sprawa, bo opoznienia. Sa kodeki BT z niskim opoznieniami, ale Apple'owe urzadzenia chca AAC. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan ModdRy Napisano 11 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 (edytowany) A odpuszczając ten film? Kodek Ldac chyba wgl albo wcale nie współpracuje z iphonem. To najbezpieczniejszy wybór jabry albo Sony? chyba ze coś innego masz do polecenia? Edytowano 11 stycznia 2023 przez Pan ModdRy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 Nie bardzo moge cos tu konkretnie polecic, nie ma rozeznania w takim segmencie zastosowan. Osobiscie uzywam JBL Endurance Jump przy roznych formach aktywnosci, bo nie mam tu zaufania do TWS. Ale to sporo nizsza polka cenowa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts