Hardy Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 Cześć, szukam słuchawek bezprzewodowych, dokanałowych do kwoty 300 - 500zł. Zależy mi najbardziej na niskich tonach. Czy słuchawki na BT potrafią w ogóle dobrze zagrać dolne partie? W każdym razie, nie chcę aby bas tylko stukał, ale żeby ładnie "podudniło". Słuchany przeze mnie gatunek to muzyka elektroniczna > hardstyle. Dodatkowym plusem będzie dobra bateria. Z góry dzięki za poświęcony czas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 11 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2023 9 minut temu, Hardy napisał: Cześć, szukam słuchawek bezprzewodowych, dokanałowych do kwoty 300 - 500zł. Zależy mi najbardziej na niskich tonach. Czy słuchawki na BT potrafią w ogóle dobrze zagrać dolne partie? W każdym razie, nie chcę aby bas tylko stukał, ale żeby ładnie "podudniło". Słuchany przeze mnie gatunek to muzyka elektroniczna > hardstyle. Dodatkowym plusem będzie dobra bateria. Z góry dzięki za poświęcony czas. Jak najbardziej potrafia, ale ocena to rzecz subiektywna. Dla mnie np. jak cos "dudni" to "ladnie" nie bedzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarah Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 u mnie sennheisery się sprawdzają. mój model to hd 450 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hardy Napisano 26 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2023 Dnia 20.01.2023 o 14:27, aarah napisał: u mnie sennheisery się sprawdzają. mój model to hd 450 Dzięki za odpowiedź, jednak szukam słuchawek dokanałowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 2 lutego 2023 Udostępnij Napisano 2 lutego 2023 Dnia 26.01.2023 o 11:14, Hardy napisał: Dzięki za odpowiedź, jednak szukam słuchawek dokanałowych. Hejah, jak szukasz słuchawek dokanałowych to znajdziesz na hamamobile https://hamamobile.pl/sluchawki-bezprzewodowe Ja osobiście nie jestem zwolennikiem słuchawek dokonałowych, wolę nauszne, zresztą takie też mam z JBLa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts