grebur Napisano 18 marca 2009 Udostępnij Napisano 18 marca 2009 witam, mam pewien problem z tym oto programem http://peb.pl/mulitimedia/326339-rapidshar...io-sandbox.htmljest to program poprawiający ZNACZNIE jakość muzyki słuchanej na pc, naprade polecam dla tych ktorzy jego niemajajednak ja mam pytanie do osob ktore go posiadaja :mineły 2tyg uzytkowania trial'owej wersji, co mam zrobic zebym mogl znow uzyc ten program ? trzebaby formata robic czy jest jakis trik ? odinstalowalem niewazny program, proboje zainstalowac od nowa to sie nawet niezapisuje, raz zdazylo sie ze program po zinastalowaniu zapisał sie na dysku jednak odrazu wyskoczyła mi tabelka z kodem do rejestracji... a tak wogole idzie kupic ten kod taniej niz 30$ - tyle zyczy sobie firma srs na ich oficjalnej stronce .. pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 18 marca 2009 Udostępnij Napisano 18 marca 2009 pozostaje kupić, temat zamykam ponieważ to podbiega mocno pod piractwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts