Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam,

od dłuższego czasu przymierzam się do zakupu głośnika marki Marshall model Woburn III.
Głośnik ten premierę miał już ponad pół roku temu jednak w Polsce nadal jest on słabo dostępny - obecnie można go zakupić wyłącznie na allegro lecz w cenie jaka mnie nie interesuje.

Poza tym ostatnio został on też dodany na strona dwóch większych sieci supermarketów z RTV/AGD gdzie widnieje jako nowość ale posiada status: niedostępny - dzwoniłem na ich infolinię i dowiedziałem się że nie mają go fizycznie na stanie i nie wiedzą kiedy będzie dostępny...

Dlatego też rozważam jego zakup z oficjalnej strony Marshall'a (marshallheadphones) gdzie na pierwsze zakupy dodatkowo oferują -10% + darmową wysyłkę a więc finalnie cenowo wypada on o wiele bardziej atrakcyjnie niż ten dostępny na allegro i tu zwracam się do Was z prośbą o pomoc 😉

Być może ktoś zamawiał już kiedyś sprzęt z ich strony lub innej podobnej i orientuje się jak wygląda kwestia z dostarczeniem głośnika? Czy poza opłaceniem sprzętu na stronie trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami np. opłatami celnymi itp? Ewentualnie jeżeli możecie polecić inne sprawdzone miejsce gdzie mógłbym zakupić ten model głośnika to również byłbym wdzięczny za info 👍