Vojciech Napisano 28 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2023 Cześć, Mam serdeczną prośbę o pomoc w doborze nowego sprzętu napędzającego moje Polki Signature s55e wraz z HTS sub10. Muszę zrezygnować z kina domowego i chciałbym wykorzystać okazję by zoptymalizować jakoś dźwięku. Zależy mi na amplitunerze lub kombinacji (wzmacniacz + streamer) pozwalającej na streaming muzyki (najlepiej Spotify i Apple Music) super gdyby znalazł się chromecast. Sprzęt znajdowałby się w pomieszczeniu o sporej kubaturze i ok. 35 mkw. W miarę możliwości chciałbym się zmieścić w budżecie do 4 tys zł. Zależy mi na dobrym kompromisie funkcjonalności i jakości dźwięku do ceny mając na uwadze możliwości kolumn. Wykorzystywany byłby głównie do puszczania zróżnicowanej muzyki, w szczególności lekkiej elektroniki i hip-hopu oraz do oglądania filmów. Rozważałem m.in. następujące rozwiązania: Denon DRA800h Marantz NR1200 Bluesound Powernode Cambridge CXA 61 + Wiim Mini Nie jestem ekspertem dlatego będę bardzo wdzięczny za wskazówki i ewentualne sugestie. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vojciech Napisano 6 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Do powyższej listy dodaję Audiolab 6000a. Czy mogę prosić o radę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts