tshapa Napisano 3 lutego 2023 Napisano 3 lutego 2023 Witam wszystkich zwracam się z takim pytaniem mam obecnie amlituner Sony STR DH550 ale od jakiegoś czasu przestałem być z niego zadowolony miałem kiedyś denona chyba pma 560 o ile pamiętam i mam wrażenie że brzmiał dużo lepiej na tych samych głośnikach zależy mi żeby miał wyjście HDMI najlepiej z 4k budżet to tak 1200 zł może być uzywka z góry dziękuję za jakaś podpowiedź bo sam się słabo orientuje pozdrawiam Odpisz, cytując
tshapa Napisano 3 lutego 2023 Autor Napisano 3 lutego 2023 38 minut temu, tshapa napisał: Witam wszystkich zwracam się z takim pytaniem mam obecnie amlituner Sony STR DH550 ale od jakiegoś czasu przestałem być z niego zadowolony miałem kiedyś denona chyba pma 560 o ile pamiętam i mam wrażenie że brzmiał dużo lepiej na tych samych głośnikach zależy mi żeby miał wyjście HDMI najlepiej z 4k budżet to tak 1200 zł może być uzywka z góry dziękuję za jakaś podpowiedź bo sam się słabo orientuje pozdrawiam Chyba że jeszcze kwestia głośników mam coś takiego już wiekowe Glowne Małei SUBWOOFER Odpisz, cytując
Potpourri Napisano 8 lutego 2023 Napisano 8 lutego 2023 Głośniki jako pierwsze nadają się do zmiany. Jak duże pomieszczenie? Czego słuchasz? Odpisz, cytując
tshapa Napisano 8 lutego 2023 Autor Napisano 8 lutego 2023 Salon 15m2 głównie kobo domowe muzyka sporadycznie Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 9 lutego 2023 Napisano 9 lutego 2023 Te 1200 zł to na komplet 5.1 kolumn? Odpisz, cytując
tshapa Napisano 9 lutego 2023 Autor Napisano 9 lutego 2023 Nie bo myślałem o ampliyunerze na obecna chwilę później głośniki Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 10 lutego 2023 Napisano 10 lutego 2023 No to najnowsza jaką znajdziesz Yamaha serii 6 i Denon serii X2 Odpisz, cytując
Potpourri Napisano 15 lutego 2023 Napisano 15 lutego 2023 Jak wyżej, to dobre modele na start zabawy z kinem. Odpisz, cytując
Recommended Posts