tshapa Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Witam wszystkich zwracam się z takim pytaniem mam obecnie amlituner Sony STR DH550 ale od jakiegoś czasu przestałem być z niego zadowolony miałem kiedyś denona chyba pma 560 o ile pamiętam i mam wrażenie że brzmiał dużo lepiej na tych samych głośnikach zależy mi żeby miał wyjście HDMI najlepiej z 4k budżet to tak 1200 zł może być uzywka z góry dziękuję za jakaś podpowiedź bo sam się słabo orientuje pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tshapa Napisano 3 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 38 minut temu, tshapa napisał: Witam wszystkich zwracam się z takim pytaniem mam obecnie amlituner Sony STR DH550 ale od jakiegoś czasu przestałem być z niego zadowolony miałem kiedyś denona chyba pma 560 o ile pamiętam i mam wrażenie że brzmiał dużo lepiej na tych samych głośnikach zależy mi żeby miał wyjście HDMI najlepiej z 4k budżet to tak 1200 zł może być uzywka z góry dziękuję za jakaś podpowiedź bo sam się słabo orientuje pozdrawiam Chyba że jeszcze kwestia głośników mam coś takiego już wiekowe Glowne Małei SUBWOOFER Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potpourri Napisano 8 lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 lutego 2023 Głośniki jako pierwsze nadają się do zmiany. Jak duże pomieszczenie? Czego słuchasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tshapa Napisano 8 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 lutego 2023 Salon 15m2 głównie kobo domowe muzyka sporadycznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 Te 1200 zł to na komplet 5.1 kolumn? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tshapa Napisano 9 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 lutego 2023 Nie bo myślałem o ampliyunerze na obecna chwilę później głośniki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 No to najnowsza jaką znajdziesz Yamaha serii 6 i Denon serii X2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potpourri Napisano 15 lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 lutego 2023 Jak wyżej, to dobre modele na start zabawy z kinem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts