fantazja13 Napisano 11 lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 lutego 2023 Cześć Poszukuję zestawu głośników 5.1 do kina domowego. Będą wykorzystywane tylko do kina (do stereo będzie oddzielny zestaw). Zależy mi na tym aby głośniki były możliwe niewielkie. Szczególnie tylne, które muszą mieć możliwość mocowania do ściany. Kolor musi być czarny. Pomieszczenie ma ok 19m2. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Canton Movie / Tannoy TFX / Magnat 5.1 + używany amplituner. Chyba ze sie zmiescisz/ naciagniesz na Denona 660 itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Proponowałem swoje Tannoy Hts 101xp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantazja13 Napisano 13 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 35 minut temu, Piotr Sonido napisał: Canton Movie / Tannoy TFX / Magnat 5.1 + używany amplituner. Chyba ze sie zmiescisz/ naciagniesz na Denona 660 itp. Amplituner jest poza tym budżetem, chodziło mi o same kolumny 2 minuty temu, maciek72 napisał: Proponowałem swoje Tannoy Hts 101xp dzięki za propozycję ale zakup planuje dopiero w okolicach maja, na razie robię rekonesans Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 lutego 2023 Za wiele do tego czasu się nie zmieni. W tym budżecie jeszcze Monitor audio Mass, Elac starlet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts