hydrozagadka Napisano 17 lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 lutego 2023 (edytowany) Witam, Jestem posiadaczem Sennheiserow RS185 i szukam czegos nowego/lepszego ale odbilem sie od sciany i nie znalazlem niczego na rynku. 1. bezprzewodowe najlepiej RF 2. typ otwarty, nauszne - zakrywajace cale ucho. maja byc wygodne i nie meczyc po wielu godzinach uzytkowania. 3. nie musza miec zadnych bajerow, dobrej jakosci dzwiek stereo. Z gory dziekuje za pomoc. Edytowano 17 lutego 2023 przez hydrozagadka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 lutego 2023 Witaj, W zasadzie wszystkie słuchawki radiowe, które są dostępne na rynku, to bardzo słabe propozycje. Może rozważ zakup słuchawek na przewód lub na bluetooth. Co raz więcej telewizorów dysponuje BT IN i OUT, więc byłoby to możliwe. Zyskałbyś też na jakości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hydrozagadka Napisano 19 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 lutego 2023 (edytowany) Czesc, Kabel raczej nie wchodzi w gre, przez tyle lat przyzwyczailem sie do wygody uzytkowania sluchawek bezprzewodowych, ze nie chce do niego wracac. Moze doprecyzuje, obecne sluchawki mam podlaczone do desktopa przez Topping D10s, stacja bazowa sluchawek RS185 jest podlaczona przez optyczny przewod Toslink. W komputerze mam rowniez BT wiec w razie czego moglbym z takiego rozwiazania skorzystac. Jezeli sa rozwiazania z BT typu otwartego, wokoluszne (zle okresilem na poczatku piszac nauszne) to poprosze przyklady, bardzo chetnie sprawdze. Edytowano 19 lutego 2023 przez hydrozagadka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts