Ststek Napisano 26 marca 2023 Napisano 26 marca 2023 A w jakim celu konwertujesz mp3 do flac (bo oprócz zwiększenia rozmiaru to przecież jakość się nie polepszy), jeśli mógłbym spytać ? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 27 marca 2023 Napisano 27 marca 2023 15 godzin temu, Rafalik napisał: Witaj . Mam pytanie ile powinien miec plic flac ? moj obecny konwector robi z mp3 do flac 1,6-1,7 Mbps. Troche duzo mi sie wydaje . Basu za duzo za mocno. Witaj . Mam pytanie ile powinien miec plic flac ? moj obecny konwector robi z mp3 do flac 1,6-1,7 Mbps. Troche duzo mi sie wydaje . Basu za duzo za mocno. Witaj . Mam pytanie ile powinien miec plic flac ? moj obecny konwector robi z mp3 do flac 1,6-1,7 Mbps. Troche duzo mi sie wydaje . Basu za duzo za mocno. Witaj . Mam pytanie ile powinien miec plic flac ? moj obecny konwector robi z mp3 do flac 1,6-1,7 Mbps. Troche duzo mi sie wydaje . Basu za duzo za mocno. Witaj . Mam pytanie ile powinien miec plic flac ? moj obecny konwector robi z mp3 do flac 1,6-1,7 Mbps. Troche duzo mi sie wydaje . Basu za duzo za mocno. Witaj . Mam pytanie ile powinien miec plic flac ? moj obecny konwector robi z mp3 do flac 1,6-1,7 Mbps. Troche duzo mi sie wydaje . Basu za duzo za mocno. witaj . ile powinien miec plik flac ? moj konwektor robi z mp3 do flak 1.6-1.7 Mbps troche za duzo mi sie wydaje . basu za duzo. witaj . ile powinien miec plik flac ? moj konwektor robi z mp3 do flak 1.6-1.7 Mbps troche za duzo mi sie wydaje . basu za duzo. witaj . ile powinien miec plik flac ? moj konwektor robi z mp3 do flak 1.6-1.7 Mbps troche za duzo mi sie wydaje . basu za duzo. Matko z córką co tu się podziało? Było tak mało tych pytań że jeszcze zapytałeś o to samo w innym wątku.... Bot Ci się włamał na konto czy za dużo % ? Odpisz, cytując
Recommended Posts