Michal636 Napisano 28 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 lutego 2023 9 minut temu, Dedal75 napisał: Pierwsze to wyście HDMI z Amp do tv chyba że tak masz to coś nie gra 😎 Ale bez problemu powinieneś sobie poradzić bez tv na wyświetlaczu 3310 Mam podłączone hdmi pod tv ale nie mogę na tv wyświetlić tzn nie wiem jak czy z pilota czy jak. Kiedyś mi się udało na starym tv to nawet korektor dźwięku mi się pojawil Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 lutego 2023 Udostępnij Napisano 28 lutego 2023 Jak bym był na miejscu, żaden problem a tak musiał bym mieć chociaż pilot brzed sobą ,mogę zdjęcie sobie ściągnąć ale w tej chwili nie mam czasu. A menu ekranowe powinno działać od strzała ale nie jest potrzebne bo wszystko jest na wyświetlaczu dla nie wprawionych do nieudogodnienia ale dla obytych normalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal636 Napisano 28 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 lutego 2023 23 minuty temu, Dedal75 napisał: Jak bym był na miejscu, żaden problem a tak musiał bym mieć chociaż pilot brzed sobą ,mogę zdjęcie sobie ściągnąć ale w tej chwili nie mam czasu. A menu ekranowe powinno działać od strzała ale nie jest potrzebne bo wszystko jest na wyświetlaczu dla nie wprawionych do nieudogodnienia ale dla obytych normalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 lutego 2023 Udostępnij Napisano 28 lutego 2023 No powinno menu po lewej kursorów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal636 Napisano 28 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 lutego 2023 32 minuty temu, Dedal75 napisał: No powinno menu po lewej kursorów Ok podpiąłem hdmi pod tv i w ampli jak na zdjęciu i taka informacja 3 minuty temu, Michal636 napisał: Ok podpiąłem hdmi pod tv i w ampli jak na zdjęciu i taka informacja Ok załączylo sie lpf for lfe było ustawione na miniumum czyli 80HZz można zmienić do 250Hz 10 minut temu, Michal636 napisał: Ok podpiąłem hdmi pod tv i w ampli jak na zdjęciu i taka informacja Ok załączylo sie lpf for lfe było ustawione na miniumum czyli 80HZz można zmienić do 250Hz Kolejne ustawienia były na 0 16 minut temu, Michal636 napisał: Ok podpiąłem hdmi pod tv i w ampli jak na zdjęciu i taka informacja Ok załączylo sie lpf for lfe było ustawione na miniumum czyli 80HZz można zmienić do 250Hz Kolejne ustawienia były na 0 I kolejne ustawienie eq jak ustawic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 28 lutego 2023 Udostępnij Napisano 28 lutego 2023 (edytowany) Musisz znaleźć speakera settings poszukać gdzie wylączyc subwoofer i ustawić crossover w kolumnach frontowych na full band LFE to ta jedynka w 5.1 dodatkowy kanał ze ścieżką dla niskich częstotliwości ale tylko z sygnałem nagranym w tym systemie , w stereo tego nie masz . Olej ten eq na razie powoli nie pali się Edytowano 28 lutego 2023 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 28 lutego 2023 Udostępnij Napisano 28 lutego 2023 Zrób zdjęcie głównego menu i zakładki speaker czy jakoś tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 1 marca 2023 Udostępnij Napisano 1 marca 2023 23 godziny temu, Michal636 napisał: Cześć! Takie właśnie było początkowe założenie- dołożyć suba. Polecano mi model z polk audio 10. Do stereo lepiej grają suby Fyne. A nie sa takie drogie. Ten Polk HTS jest fajny ale w kinie. 22 godziny temu, Michal636 napisał: Co do ustawień to jestem tez laikiem. Być może tutaj tez lezy problem . Niestety nie posidam Instrukcji obsługi. Możesz podpowiedzieć gdzie to ustawic. Jeśli chodzi o podłączenie pod tv to wyświetla się coś takiego jak na zdjęciu ktore zalaczam. Potencjometr ustawiony na -15 natomiast na tv 30 procent i w tym momencie gra dość cicho Masz włączony sub w menu. Źle. Jeśli suba nie ma to w opcjach daj na off. zobacz też ustawienia frontów. 12 godzin temu, Dedal75 napisał: Daj spokój , 3310 zasługuje na coś lepszego Jakieś Heco Ms500/900 Jestem za. To się ustawia z speaker configuration. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal636 Napisano 1 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2023 18 godzin temu, Michał Gałązka napisał: Zrób zdjęcie głównego menu i zakładki speaker czy jakoś tak Hej! To zdjecie menu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 1 marca 2023 Udostępnij Napisano 1 marca 2023 Zakładka speakers, co tam masz stawione , bo jak wygląda główne menu to wiemy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 1 marca 2023 Udostępnij Napisano 1 marca 2023 O to właśnie chodzi o zakładkę speakers ;D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal636 Napisano 1 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2023 19 minut temu, Michał Gałązka napisał: O to właśnie chodzi o zakładkę speakers ;D Nie wiem czy o to chodzi ale są takie opcje do wyboru Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 1 marca 2023 Udostępnij Napisano 1 marca 2023 (edytowany) 20 godzin temu, Michal636 napisał: Kolejne ustawienia były na 0 Daj fotę co masz nim wejdziesz tu ;D I dwa czy w św Mode masz opcje off albo coś w ten deseń? Edytowano 1 marca 2023 przez Michał Gałązka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal636 Napisano 1 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2023 1 godzinę temu, Michał Gałązka napisał: Daj fotę co masz nim wejdziesz tu ;D I dwa czy w św Mode masz opcje off albo coś w ten deseń? Chyba wyłączyłem to bo już nie ma sw Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 marca 2023 Udostępnij Napisano 2 marca 2023 To będzie chyba w manual setup. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gałązka Napisano 2 marca 2023 Udostępnij Napisano 2 marca 2023 (edytowany) też tak myślę, ale chcę zobaczyć co on tam ma, bo nie znam tego konkretnego interface https://www.instrukcjaobslugipdf.pl/denon/avr-3310/instrukcja?p=37 tu masz wszystko wyjaśnione jak poustawiać Powyłączaj pozostałe głośniki, typu tyłu centralny i sub, w frontach daj rozmiar large. Posłuchaj na tym ustawieniu i potem daj znać czy dalej chcesz coś zmieniać w swoim sprzęcie Edytowano 2 marca 2023 przez Michał Gałązka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts