kassyx Napisano 1 marca 2023 Udostępnij Napisano 1 marca 2023 Witam, Fajne show, dużo sprzętu, niestety mogłem sobie pozwolić na tylko 1 z 3 dni pokazu. Całość odbyła się w hotelu Mariott na 4 piętrach. Na parterze były w miarę przygotowane salki odsłuchowe, ale co mi się podobało ? - to że cała reszta zajmowała mniejsze lub większe pokoje co doskonale pasuje w większości do naszych warunków odsłuchu. W większości pokojów nie było żadnej adaptacji, były zasłony, wykładziny, kwiatki itp. W kilku pojawiły się ustroje oraz w jednym zauważyłem rozwinięty korkowy dywan na którym położono zwykły. Sorki za słabą jakość zdjęć - ostatnio wybrałem kiepski model telefonu : / Wreszcie miałem okazję posłuchać tyle rodzajów monitorów i kolumn. No i mam swoich dwóch faworytów: Fyne Vintage Twelve niestety cena nie dla mnie, ale grały niesamowicie nawet w bezpośrednim porównaniu z modelem Five. Drugi to Dynaudio Focus 50 - kilka razy wracałem ich posłuchać. Zapomniałem dodać, że po powrocie do domu nie byłem w stanie słuchać swojego zestawiku przez 2 dni... 9 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 29 marca 2023 Udostępnij Napisano 29 marca 2023 Dnia 1.03.2023 o 20:15, kassyx napisał: Witam, Fajne show, dużo sprzętu, niestety mogłem sobie pozwolić na tylko 1 z 3 dni pokazu. Całość odbyła się w hotelu Mariott na 4 piętrach. Na parterze były w miarę przygotowane salki odsłuchowe, ale co mi się podobało ? - to że cała reszta zajmowała mniejsze lub większe pokoje co doskonale pasuje w większości do naszych warunków odsłuchu. W większości pokojów nie było żadnej adaptacji, były zasłony, wykładziny, kwiatki itp. W kilku pojawiły się ustroje oraz w jednym zauważyłem rozwinięty korkowy dywan na którym położono zwykły. Sorki za słabą jakość zdjęć - ostatnio wybrałem kiepski model telefonu : / Wreszcie miałem okazję posłuchać tyle rodzajów monitorów i kolumn. No i mam swoich dwóch faworytów: Fyne Vintage Twelve niestety cena nie dla mnie, ale grały niesamowicie nawet w bezpośrednim porównaniu z modelem Five. Drugi to Dynaudio Focus 50 - kilka razy wracałem ich posłuchać. Zapomniałem dodać, że po powrocie do domu nie byłem w stanie słuchać swojego zestawiku przez 2 dni... Wyglada super! Chyba się w przyszłym roku wybiorę Monachium tez bardzo korci! W każdym razie wielkie dzięki za podzielenie się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano 30 marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 marca 2023 Monachium brzmi ciekawiej. W Bristolu w ciągu dnia w każdym pokoju prezentowali po kilka różnych zestawów tego samego producenta. Przed pokojami była rozpiska co gra o której godzinie. Może załapałem się na 1/4 sprzętu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 31 marca 2023 Udostępnij Napisano 31 marca 2023 Uu to słabo. Monachium może w takim razie zaliczę na kolejnej edycji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts